Fotohuisjehuren.nl

Case bidfood

Het doel van Bidfood

In oktober heeft Reclame/marketing bureau Youngwise ons ingezet voor hun klant Bidfood op het Cafetaria top 100 event in Hilversum met als doel het merk bidfood onder de bezoekers onder de aandacht te brengen.

Onze oplossing

Om dit doel te bereiken hebben wij ons fotohuisje type Pure ingezet waarbij het startscherm is aangepast naar de huisstijl van Bidfood. Daarnaast hebben wij het mogelijk gemaakt de foto’s ook direct te versturen per e-mail. In deze e-mail die verzonden werd vanuit Bidfood werd het merk en de huisstijl nogmaals benadrukt.
De klant heeft gevraagd om een host welke de bezoekers enthousiast aanstuurt om naar de photobooth te gaan.

Gepersonaliseerd startscherm

Het startscherm is ingesteld met de huisstijl van Bidfood. Deze functie zorgt ervoor dat het fotohuisje jouw huisstijl bevat en dus meer aanspreekt.

E-mailfunctie

De e-mailfunctie maakt het mogelijk voor bezoekers om de gemaakte foto’s direct te ontvangen en online te delen. Jij, als klant, bepaalt de inhoud van deze mail. Je hebt hier extra ruimte voor promotie bijvoorbeeld.

”Het fotohuisje was een mooie aanvulling op onze beursstand. Makkelijk in gebruik en de foto’s zijn direct klaar en indien gewenst ook per mail verstuurd. Voor ons een mooie gelegenheid om onze standbezoekers van een aandenken te voorzien en ze een mail met de beursactie toe te sturen. Het team van fotohuisjehuren.nl heeft ons fantastisch begeleid, waarvoor dank!” Marlijn

Medewerker, Oefenweb.nl

De resultaten.

Het merk Bidfood is bij de bezoekers onder de aandacht gebracht. 
Door het gebruik van een e-mailfunctie en een gepersonaliseerd startscherm heeft Bidfood het merk zowel visueel als online gepromoot. De fotostrips zorgen voor een extra groot bereik. Zowel online als offline. 

Het inschakelen van een host. 
Een host kan gebruikt worden om mensen aan te sporen een foto te maken. De host tijdens het event van Bidfood heeft laten zien hoe het fotohuisje werkt en hoe leuk het is om een foto te maken. Door middel van verschillende props en thema’s werden er veel leuke foto’s gemaakt. 

aantal geprinte fotostrips

verstuurde e-mails

Geopende e-mails

Aantal dagen

Andere cases
Wil je meer zien van wat we doen? Hieronder vind je meerdere soortgelijke cases. 

[metaslider id=”25076″]

Wil je meer weten?
Laat dan hier een bericht achter!