Photobooth met 4G internetverbinding

Waarom kies je hiervoor? 

Je wilt je bezoekers direct je foto’s laten delen of je foto’s laten zien via de Slideshow, maar je hebt geen beschikking over een (stabiele) wifi-verbinding.

De mobiele hotspot is geschikt voor gebruik bij:

  1. Delen via E-mail
  2. Delen via Social Media
  3. E-mail en Social Media iPad
  4. Website upload
  5. Slideshow

Hoe doen we het?

We zorgen voor een snelle mobiele internetverbinding waarmee je alsnog je doel kunt bereiken op je event of feest. De verbinding is nagenoeg zonder limiet.

Wat doen we?

We sluiten een mobiele 4G-internet hotspot aan op het Fotohuisje. Je hebt tot wel 5GB aan data per dag beschikbaar. Dit is meer dan voldoende voor gebruik bij het Fotohuisje.

Prijs

Een 4G hotspot met bijna onbeperkte data* kost €35 per dag excl. btw.

*Maximaal 5GB per dag, dit is meer dan voldoende voor gebruik bij het Fotohuisje.

Meer opties toevoegen?

Delen via E-mail

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

E-mail en Social Media iPad

Zowel meer bezoekers naar je website als meer engagement op social media genereren tegen een scherpe prijs? Kies dan voor deze optie. Via de iPad uploaden we direct, zodat bezoekers meteen hun foto’s ontvangen.

Delen via Social Media

Meer likes, shares en interactie genereren op Facebook of Twitter? Met deze optie deel je alle gemaakte foto’s direct op jouw social media kanalen. Laat jouw bezoekers de foto’s liken, taggen en delen en creëer nog meer bereik.

Slideshow

Met deze optie streamen we alle foto’s naar een beamer. Ze komen één voor één groot in beeld. Krijg maximale exposure door jouw logo of event-hashtag te verwerken in het fotostrip ontwerp. Leuk voor op je beursstand!

Enquête

Heb je brandende onbeantwoorde vragen voor jouw publiek op het event? Stel de vraag en krijg het antwoord via het fotohuisje. Een gratis foto als herinnering voor je bezoeker en een e-mailadres voor jou.

Website upload

Foto’s zijn hot. Zorg voor échte interactie met je doelgroep door foto’s op je website te plaatsen. Wil je de foto’s liever niet openbaar plaatsen? Wij zorgen voor een inlogcode, zodat alleen jouw bezoekers erbij kunnen!